Skip to main content

Windows 10

Windows 10 Basisvaardigheden

TRAININGSVORM
Klassikaal – 2 dagdelen

INLEIDING
Een computer is er om jou te ondersteunen in je werk, het is als het ware jouw digitale gereedschapskist. Voor iedereen die Windows 10 gebruikt is het belangrijk om goed wegwijs te zijn in alle functies en mogelijkheden die dit populaire besturingssysteem te bieden heeft. Zo krijg je je handen vrij om je te richten op wat belangrijk is: je werk.

In deze training nemen we je stap voor stap mee en leer je de basis zodat je je ongehinderd kunt richten op de programma’s waarmee je moet werken.

PROGRAMMA

 • Inleiding besturingssysteem Windows 10
 • Inrichten van het Startmenu en de Taakbalk
 • Het Bureaublad gebruiken
 • Het beheren van je bestanden (de Verkenner)
 • Zoeken binnen Windows 10
 • Het installeren en verwijderen van Software*
 • Het instellen van het Beeldscherm*
 • De instellingen van Windows 10*
 • Het werken met Edge
 • Standaard en handige programma’s

* Afhankelijk van de organisatie waar je werkt kunnen bepaalde functionaliteiten afgeschermd of uitgezet zijn. In overleg kan deze training hierop afgestemd worden.

Webinars

Duur: ± 1 uur per Webinar
 • WINDOWS 10 TIPS & TRICKS
  Werk je op een computer met Windows 10 en heb je soms het gevoel dat je niet optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden en opties die in dit besturingssysteem aanwezig zijn? Meld je dan aan voor deze Webinar waarin je in een uur tijd een flinke reeks tips & tricks ontvangt die het werken met Windows 10 efficiënter en wellicht ook wat leuker maken.

 • OPTIMAAL GEBRUIK VERKENNER
  Het werken met bestanden op een Windows computer doe je met de Windows Verkenner. Maar benut jij alle mogelijkheden en (soms verborgen) opties voldoende?
  In deze Webinar laten we in een uurtje tijd zien hoe je optimaal gebruik maakt van de Verkenner.

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR:


TRAININGSVORMEN


KLASSIKALE TRAINING

Onze klassikale trainingen bieden de beste mogelijkheden om te leren. Theorie en korte demonstraties worden voortdurend afgewisseld met praktijkgerichte oefeningen voor een optimaal leerrendement.

Het persoonlijke karakter, het aanvoelen van tempo en het inhoudelijk afstemmen van de inhoud komen hier het beste tot uiting.

ONLINE TRAINING

Het is groot voordeel om vanaf je eigen werkplek de training te kunnen volgen. De online trainingen zijn met name geschikt voor diegene die gewend is aan online vergaderen en makkelijk tussen schermen kan wisselen.

De nadruk ligt op de theorie en demonstraties, al is er ook ruimte voor vragen en oefeningen.

WEBINAR

In een korte tijd (max 1 uur) een opfrissing, tips en tricks of simpelweg kennismaken met nieuwe dingen. Heerlijk vanuit de 'luie' stoel thuis of op de werkplek kennis en vaardigheden opdoen.

We hebben ruim 30 verschillende Webinars die met regelmaat in onze trainingskalender aangeboden worden.

WORKSHOP

Onze workshops worden toegespitst op de specifieke wensen van de organisatie en de deelnemers. Een workshop leent zich bij uitstek om kennis en vaardigheden te combineren met aspecten zoals samenwerken, motivatie, enthousiasme en efficiëntie.

De workshops worden ingevuld met praktische voorbeelden van en toepassingen op je werk.