Skip to main content

Teams

Teams Basisvaardigheden

TRAININGSVORM
Klassikaal of Online - 2 dagdelen

INLEIDING
Deze training is voor iedereen die gaat werken met Teams, of hier al mee werkt maar nog behoefte heeft aan een degelijke basis. Omdat het werken in Teams wezenlijk anders is dan je waarschijnlijk gewend bent nemen we je stap voor stap mee om de principes en alle mogelijkheden van Teams te leren begrijpen en toe te passen.

N.B. Omdat er per organisatie verschillende werkinstructies opgesteld kunnen zijn, kan deze training indien gewenst op maat worden gemaakt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PROGRAMMA

 • Waarvoor gebruik je Teams?
 • Overview van Teams
 • Communiceren in de Chat
 • Het gebruik van Teams en Kanalen
 • Het gebruik van de Agenda in Teams
 • De instellingen in Teams
 • Werken met Bestanden in Teams
 • Vergaderen in Teams

Webinars

Duur: ± 1 uur per Webinar
 • KENNISMAKING MET TEAMS
  Heb je nog nooit of weinig gewerkt met Microsoft Teams en wil je nu wel eens weten waar al die ophef over is? In deze webinar word je rondgeleid in Teams en ontdek je aan de hand van voorbeelden de vele mogelijkheden die het programma biedt om samen te werken, te vergaderen en nog veel meer. Als er weer nieuwe functie zijn bijgekomen dan zullen deze meteen meenemen.

 • ONLINE VERGADEREN MET TEAMS
  Het videobellen en online vergaderen met Teams heeft een enorme vlucht genomen en Microsoft timmert hard aan de weg om dit steeds beter te maken. Er verschijnen dan ook om de haverklap nieuwe functies. In deze Webinar zetten we alle actuele mogelijkheden van het Online vergaderen met Teams voor jou op een rijtje en geven we tips & tricks zodat je deze optimaal kunt benutten.

 • WERKEN MET DE PLANNER-APP IN TEAMS
  Als je in Teams samenwerkt, bijvoorbeeld in een project, dan wil je al snel iets hebben waarmee je alle taken kunt organiseren en beheren zodat iedereen weet wanneer iets klaar moet zijn. De Planner-app in Teams biedt een zeer praktische planningstool waarmee je taken kunt organiseren, toewijzen, inplannen en beheren. In deze Webinar krijg je aan de hand van een praktisch voorbeeld een goed beeld van hoe je deze Planner-app kunt inrichten en gebruiken.

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR:


TRAININGSVORMEN


KLASSIKALE TRAINING

Onze klassikale trainingen bieden de beste mogelijkheden om te leren. Theorie en korte demonstraties worden voortdurend afgewisseld met praktijkgerichte oefeningen voor een optimaal leerrendement.

Het persoonlijke karakter, het aanvoelen van tempo en het inhoudelijk afstemmen van de inhoud komen hier het beste tot uiting.

ONLINE TRAINING

Het is groot voordeel om vanaf je eigen werkplek de training te kunnen volgen. De online trainingen zijn met name geschikt voor diegene die gewend is aan online vergaderen en makkelijk tussen schermen kan wisselen.

De nadruk ligt op de theorie en demonstraties, al is er ook ruimte voor vragen en oefeningen.

WEBINAR

In een korte tijd (max 1 uur) een opfrissing, tips en tricks of simpelweg kennismaken met nieuwe dingen. Heerlijk vanuit de 'luie' stoel thuis of op de werkplek kennis en vaardigheden opdoen.

We hebben ruim 30 verschillende Webinars die met regelmaat in onze trainingskalender aangeboden worden.

WORKSHOP

Onze workshops worden toegespitst op de specifieke wensen van de organisatie en de deelnemers. Een workshop leent zich bij uitstek om kennis en vaardigheden te combineren met aspecten zoals samenwerken, motivatie, enthousiasme en efficiëntie.

De workshops worden ingevuld met praktische voorbeelden van en toepassingen op je werk.