Skip to main content

Mobile Devices

Apple iOS Basisvaardigheden

Duur: ± 1 uur per Webinar

TRAININGSVORM
Klassikaal – 1 dagdeel

INLEIDING
Werk je met een iPad of iPhone en wil je er nog meer van weten zoals het beveiligen, instellingen van de apps, functionaliteiten ontdekken, wat kun je met Siri? etc. dan zul je tijdens deze training niet vervelen.

Met veel praktische tips en tricks loodsen we je door het oerwoud van mogelijkheden van deze mooie apparaten. Je maakt gedurende deze training kennis met het laatste besturingssysteem iOS en de mooiste en vooral praktische functionaliteiten. Je maakt je de basisvaardigheden eigen en vind je weg in de digitale wereld. Haal het beste uit jouw mobiele apparaat!

PROGRAMMA

 • Introductie iPad en iPhone
 • 4G, 5G en Wifi
 • Standaard Apps
 • Instellingen en Security
 • Interessante/Nuttige Apps
 • Tips & Tricks

Webinars

Duur: ± 1 uur per Webinar
 • ANDROID TIPS & TRICKS
  Praktisch iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en in grote lijnen heb je dan twee opties: een smartphone met het iOS besturingssysteem (Apple iPhone) of met Android waar veel bekende merken als Samsung, Motorola, Huawei en Nokia gebruik van maken.
  In deze Webinar zoomen we in op het gebruik van Android en geven we je een uur tijd een reeks handige tips & tricks die jou kunnen helpen om meer controle over je smartphone te krijgen.
 • IOS TIPS EN TRICKS
  Praktisch iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en in grote lijnen heb je dan twee opties: een smartphone met het iOS besturingssysteem (Apple iPhone) of met Android waar veel bekende merken als Samsung, Motorola, Huawei en Nokia gebruik van maken.
  In deze Webinar zoomen we in op het gebruik van iOS en geven we je een uur tijd een reeks handige tips & tricks die jou kunnen helpen om meer controle over je smartphone te krijgen.
 • IS JOUW SMARTPHONE VEILIG?
  De vaste telefoonlijnen zijn vervangen door smartphones die overal met ons meegaan. Een volledige computer, fotocamera, agenda, mail, bestanden etc. nemen we mee in onze broekzak. Gebeurt dat allemaal wel veilig? Waar moet ik op letten? Veel mensen hebben deze vragen. Ervaar de tips en tricks tijdens deze Webinar en voel je meer ‘in control’.

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR:


TRAININGSVORMEN


KLASSIKALE TRAINING

Onze klassikale trainingen bieden de beste mogelijkheden om te leren. Theorie en korte demonstraties worden voortdurend afgewisseld met praktijkgerichte oefeningen voor een optimaal leerrendement.

Het persoonlijke karakter, het aanvoelen van tempo en het inhoudelijk afstemmen van de inhoud komen hier het beste tot uiting.

ONLINE TRAINING

Het is groot voordeel om vanaf je eigen werkplek de training te kunnen volgen. De online trainingen zijn met name geschikt voor diegene die gewend is aan online vergaderen en makkelijk tussen schermen kan wisselen.

De nadruk ligt op de theorie en demonstraties, al is er ook ruimte voor vragen en oefeningen.

WEBINAR

In een korte tijd (max 1 uur) een opfrissing, tips en tricks of simpelweg kennismaken met nieuwe dingen. Heerlijk vanuit de 'luie' stoel thuis of op de werkplek kennis en vaardigheden opdoen.

We hebben ruim 30 verschillende Webinars die met regelmaat in onze trainingskalender aangeboden worden.

WORKSHOP

Onze workshops worden toegespitst op de specifieke wensen van de organisatie en de deelnemers. Een workshop leent zich bij uitstek om kennis en vaardigheden te combineren met aspecten zoals samenwerken, motivatie, enthousiasme en efficiëntie.

De workshops worden ingevuld met praktische voorbeelden van en toepassingen op je werk.