Aanpak en Advisering

Gesprek

Een gesprek met adviseurs van InAspire loont.
Wij staan altijd open voor samenwerking en denken graag mee in creatieve oplossingen. Oplossingen op het terrein van ontwikkeling van personeel, het trainen van (toekomstige) trainers en docenten, het begeleiding en uitvoeren van examineringstrajecten, het ontwikkelen van opleidingen en meet- en toetsinstrumenten. En ook als u behoefte heeft aan een project-/interimmanager die zaken voor u regelt of tijdelijk overneemt kunt u bij ons terecht.

Inspiratie

Wij zijn ervan overtuigd dat een eerste gesprek zowel ons als u zal inspireren om tot een oplossing te komen. Met ons sparren geeft altijd nieuwe uitkomsten en inzichten, zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen. Geen standaard oplossing. Een oplossing op maat, die precies bij u past. Samen met u denken we mee over de mogelijkheden en de scenario’s om vervolgens inspirerend aan de slag te gaan.

Aspiratie

De inspiratie die we tijdens de eerste gesprekken met u hebben opgedaan, stimuleert ons om met u eventuele nieuwe inzichten te verkennen en te definiëren. Wij zorgen er voor dat de inspiratie vertaald wordt naar aspiratie. Wat wilt u bereiken? Wat is de stip op de horizon en hoe kunnen we daar naar toe werken? Altijd passend bij de wensen die u als klant heeft.

Resultaatgericht

InAspire levert wat zij met u afgesproken heeft. Daarbij zijn we eerlijk. We gaan u geen zaken beloven die we niet waar kunnen maken. Samen met u verwezenlijken we het vooraf gedefinieerde doel, zodat wij samen met u trots terug kunnen kijken op het proces en op het uiteindelijk behaalde resultaat.

© All rights reserved.
Powered by InAspire.

Contact

 • InAspire BV

  Broekmorgen 8

  5401 PK UDEN

  KVK 62774662


  +31 6 2151 3662

  +31 6 4130 9956