Een eigen leerportal

Ontwikkelen van content en toetsen

Heeft u juist behoefte aan online leeroplossingen voor uw eigen bedrijfsspecifieke kennis- en vaardigheden? InAspire helpt u graag met het inrichten van uw eigen leerportal waarin uw eigen- en standaard content opgenomen kan worden. Door zorgvuldig na te denken over leer- en inwerktrajecten voorkomt u onsamenhangende en versnipperde inzet van trainingen en cursussen.

InAspire werkt met Test-IT Online, waarmee het mogelijk is om een online leerportal op elk moment, op elke locatie en op elk apparaat te gebruiken. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

De online leerportal kan volledig in eigen beheer, in beheer van InAspire of met ondersteuning vanuit InAspire ingericht en onderhouden worden. Zo kunnen we samen voor elke opleidingsbehoefte een online leeroplossing op maat maken. Inclusief eventuele toets- en meetinstrumenten, certificaten en rapportages.

Een leerportal kan bestaan uit (zelfontwikkelde) theorie-/e-learningmodules, nulmetingen, eindtoetsen, evaluaties, edugames en/of enquêtes. Middels het dashboard houdt u overzicht en ziet u welke leeractiviteiten er plaatsvinden op globaal, module en/of individueel niveau.

© All rights reserved.
Powered by InAspire.

Contact

  • InAspire BV

    Broekmorgen 8

    5401 PK UDEN


    +31 6 4130 9956 


    KVK 62774662