Security awareness en Privacy (AVG)

Security awareness en Privacy (AVG)

INLEIDING

Tijdens de training Security Awareness en Privacy (AVG) leer je hoe jij je veilig kunt bewegen in de digitale wereld. In deze training leer je alles over zaken als Cybercrime, Virussen, Malware, Phishing, Ransomware, etc. Daarnaast gaan we in op het thema privacy en krijg je duidelijk uitleg over privacywetgeving en de AVG.

Het belangrijkste doel van het onderdeel Security Awareness is bewustwording van de vele gevaren en leren hoe je kunt voorkomen dat je slachtoffer wordt van Cybercrime. De training sluit aan bij de laatste ontwikkelingen en het nieuws zodat je weer helemaal up-to-date bent.

In het onderdeel Privacy nemen we je mee in de wereld van de Europese Privacy wetgeving, oftewel de AVG. Je leert onder andere waarom de AVG er eigenlijk is en hoe jij in het dagelijks leven hiermee te maken hebt. Je leert wat persoonsgegevens zijn en hoe jij kunt bepalen wat nou eigenlijk wel en niet mag als het gaat om het verwerken van de gegevens.

PROGRAMMA

Security Awareness

  • Achtergronden en begrippen
  • Veilig Online, gevaren herkennen
  • Accounts en Wachtwoorden
  • WiFi, VPN, 4G/5G
  • Mobile devices
  • Internet tips & tricks
  • Social Engineering
  • Identiteitsfraude

Privacy

  • Wat is Privacy?
  • Achtergronden en begrippen
  • Wat zijn persoonsgegevens?
  • Hoe worden persoonsgegevens gebruikt en misbruikt?
  • De 7 uitgangspunten van de AVG
  • Wat zijn Persoonsgegevens en wanneer verwerk je deze?
  • De 6 grondslagen van de AVG
  • Welke rechten hebben burgers precies volgens de AVG?
  • Autoriteit Persoonsgegevens

VOORBEREIDING/MATERIALEN

Neem indien mogelijk een laptop en smartphone mee naar de training.

CONTACT

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Evenement Eigenschappen

Startdatum 29-mrt-2022 09:00
Einddatum 29-mrt-2022 16:00
Aantal beschikbare plaatsen 8
Sluitingsdatum 28-mrt-2022 20:00
Annulering mogelijk tot 05-aug-2021 09:00
Prijs per persoon (incl.21%btw)
indien van toepassing
€179,00
Vorm/Locatie Trainingsruimte Uden
Categorieën VEILIGHEIDSBEWUSTZIJN en PRIVACY

© All rights reserved. 
Powered by InAspire.

Contact

  • InAspire B.V.

    Broekmorgen 8

    5401 PK UDEN

    +31 6 4130 9956 

    KVK 62774662