Onboarding en Borging

Leven lang ontwikkelen

Door training en bijscholing ontwikkelt de individuele medewerker niet alleen zichzelf, maar ontwikkelt de organisatie zich ook als geheel. En dat willen we vasthouden. Er is geïnvesteerd in opleidingen en training, maar hoe biedt u medewerkers de mogelijkheid om ‘bij te blijven’ en hoe borgt u de nieuw opgedane kennis en ervaring?

Natuurlijk kunt u herhalings- en vervolgcursussen aanbieden. Maar dat sluit niet altijd aan bij de individuele leerwens en het moment waarop de leervraag ontstaat. Voor korte leervragen leren medewerkers liever zelfstandig op het moment dat het ook nodig is. Wij bieden daar een mooie online oplossing voor door middel van een eigen leerportal. In deze portal kunnen eerder ontwikkelde nulmetingen, toetsen en bestaande of nieuwe theoriemodules geplaatst worden.

Nieuwe medewerkers wilt u het liefst zo snel mogelijk ook op het gewenste niveau laten meewerken. Een eigen onboardingsprogramma kan geheel op maat ingericht worden en een plek krijgen binnen de leerportal. Zo biedt het onboardingsprogramma geweldige mogelijkheden voor nieuwe medewerkers om zich snel binnen de organisatie en de afdeling in te werken. En met een goed onboardingsproces weten organisaties medewerkers beter te binden. Door standaard onderdelen van het inwerkprogramma via een online omgeving aan te bieden kan de medewerker daar zelfstandig in eigen tempo aan werken. Als werkgever of manager kunt u zo meer tijd aan de begeleiding van de medewerker zelf besteden.

© All rights reserved.
Powered by InAspire.

Contact

  • InAspire BV

    Broekmorgen 8

    5401 PK UDEN


    +31 6 4130 9956 


    KVK 62774662