Tri2Learn Office

Met ons Tri2Learn Office programma leiden wij deelnemers op voor de drie meest bekende en gebruikte Officeprogramma's van Microsoft; Excel, Outlook en Word. Dit kan klassikaal, of d.m.v. E-Learning of verdeeld over diverse Webinars.

Tri2Learn Office©

Wij bieden het programma Tri2Learn Office op drie verschillende manieren aan; Klassikaal, via E-Learning en via Webinars. De drie meest gebruikte applicaties van Microsoft Office (Excel, Outlook en Word) komen aan bod.
Aangezien je qua inhoud van de drie programma's wel dagen zou kunnen vullen, wordt er vooraf samen met de klant een keuze gemaakt waar de accenten moeten liggen.
Hiervoor is eventueel ook een zelfassessment (nulmeting) beschikbaar. De uitslag van het zelfassesment geeft aan waar deelnemers behoefte aan hebben.

 Klassikaal of 1-op-1

Trainen in een klassikale setting of zelfs 1-op-1 heeft onze voorkeur. De interactie en het persoonlijke contact komt hier goed uit de verf. Zeker als het gaat om het delen van ervaringen uit de praktijk. In een 1-op-1 setting kunnen we veel aandacht besteden aan de situatie, vraagstellingen en snelheid waarmee de deelnemer deelneemt aan de training.

 E-Learning

De e-Learning modules bestaan uit instructievideo's, opdrachten, afbeeldingen en tekstuele uitleg. Door een eenvoudig menu (rechtsboven) kun je snel naar een onderwerp naar keuze. De bijbehorende toetsen zijn er om te kijken of je de inhoud van de e-Learning beheerst. Vanzelfsprekend kun je ook eerst een toets maken om te kijken hoe je scoort en waar je wellicht nog iets meer van wilt weten. We wensen je veel leerplezier!

 Webinars

Online leren komt steeds vaker voor. Zeker met het vele thuiswerken wordt het gezien als zeer praktisch qua invulling.
We houden de Webinars bewust kort van tijd en verdelen de inhoud van het totale programma over meerdere sessies. Dit maakt het voor velen nog praktischer en behapbaar. Online leren is toch anders dan klassikaal!

© All rights reserved. 
Powered by InAspire.

Contact

 • InAspire BV

  Broekmorgen 8

  5401 PK UDEN

  KVK 62774662


  +31 6 2151 3662

  +31 6 4130 9956