Skip to main content

InAspire College

Leeroplossingen

Zowel Fysiek als Online

Klassikale en online trainingen, 1-op-1, Begeleiding van (project)groepen, Zelfevaluaties, E-Learning, Webinars, Workshops, Inschrijfkalender, Instructievideo's, Enquetes en Evaluaties.

Trainingsaanbod

Standaard én op maat

Naast standaard trainingen bieden we trainingen op maat aan.
Passend bij jou of jouw organisatie.

Borging van kennis en vaardigheden is hierbij essentieel. We beschikken over diverse klassikale en online leeroplossingen.

Programma DigiVaardig

Welkom in de digitale wereld

Hoe staan de digitale vaardigheden binnen de organisatie ervoor? Kan men zich goed redden in de digitale wereld en efficiënt werken en omgaan met alle digitale voorzieningen? Ook zonder hulp van een ander? Met Programma DigiVaardig krijgt de organisatie grip op de zaak!

Zelfevaluatie DigiVaardig

Ben jij al digitaal vaardig?

Met de zelfevaluatie krijg je de mogelijkheid om eens in de spiegel te kijken en je digitale vaardigheden op dit moment te toetsen.
Het geeft je een reëel beeld en ook richting waarin je jezelf mogelijk zou kunnen verbeteren.

Certificering en Examinering

Aantoonbaar vaardig

Het volgen van een opleiding of training is belangrijk om onszelf verder te ontwikkelen, maar het is natuurlijk mooi als die ontwikkeling ook aangetoond kan worden door het behalen van een toets of examen en een certificaat. Een certificaat is waardevol voor het eigen portfolio en CV.

Tri2 Learn 365

Office 365

Tri2Learn 365 bestaat uit diverse e-learnings, instructievideo's, oefeningen en toetsen voor de meest bekende en gebruikte Officeprogramma's van Microsoft;
Excel, Outlook, PowerPoint, Word én Teams!

Tri2 Learn Security Online

Veilig bewust online

Het belangrijkste doel van het onderdeel Security Online is bewustwording van de gevaren en leren hoe je kunt voorkomen dat je slachtoffer wordt van Cybercrime. 

Blijf up-to-date, het verandert met de dag!

Tri2 voor Professionals

Tri2Train - Tri2Coach - Tri2Present

Leren trainen, coachen of presenteren? In drie essentiële onderdelen maakt de deelnemer kennis met de leerstof en leert deze op praktische wijze toe te passen. Kort en krachtig, zonder een maandenlange studie.
Goed voor de werknemer en zeer effectief voor de werkgever!

Leerportaal

24/7 Online leren

Een leerportaal biedt medewerkers de mogelijkheid om kennis op te doen en te oefenen wanneer het hen uitkomt én in hun eigen tempo!

Via InAspire is het mogelijk om over een 'eigen' Leerportaal te beschikken. Neem contact voor meer info.